2e paasdag geopend

Pasen 2018 dat is Voorraadvoordeel oplopend tot ruim 4.250 euro!

Speciaal voor de jaarlijkse paasshow hebben wij groot ingekocht.
De compacte Citroen C1, een ruime C3 of de eigenwijze C4 Cactus hebben we ruim voldoende op voorraad. Moet het een rode, witte of zwarte worden. Of kiest u liever toch voor oranje. Het is immers april. Wij garanderen bijna een aflevering binnen een week.

Ook de voorraad van Mitsubishi is aangevuld. Ruim 15 nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross staan te glimmen in de showroom. Ook de zeer ruime caravantrekker de Outlander mag niet ontbreken, al is hiervan de voorraad is minder groot, de eerste 3 zijn inmiddels afgeleverd. 

De Mitsubishi Space Star heeft met de GT-line een unieke aanbieding. Naast het voorraadvoordeel op deze uitvoering is de auto voorzien van 15″ lichtmetalen sportvelgen, een carbon-look dak en diverse zwarte stylingsaccenten. Airconditioning en natuurlijk 5 jaar volledige fabrieksgarantie. Een zeer complete uitvoering en alleen verkrijgbaar bij Bennie Wilmink.

Bij Suzuki is het toverwoord Private FLEX-lease
Dit biedt naast alle voordelen van Private lease ook de mogelijkheid om uw auto na 1 jaar zonder extra kosten en zonder opgave van reden in te leveren. Zorgelozer vindt u nergens. Want bij de meeste maatschappijen kan dit alleen in uitzonderlijke gevallen en betaalt u hoge afkoopkosten. 
Een Suzuki Celerio rijdt u al vanaf 209 euro per maand of een Suzuki Swift vanaf 269,-

U leest het goed. Heel veel nieuwe modellen, wist u dat er bij Bennie Wilmink keuze is uit 23 verschillende modellen en dan hebben we het nog niet over de mogelijkheden op het gebied van bedrijfswagens. Kortom: uw nieuwe auto staat er vast tussen!

Kom snel langs en profiteer van onze acties wat een voordeel wat op kan lopen tot ruim 4.250 euro!

Binnenkort op deze plek een compleet vernieuwde digitale showroom. Daarom kan het voorkomen dat bepaalde functionaliteiten niet geheel naar behoren werken. Excuses voor het ongemak!