Bedrijfswagens

Uitgebreid scala bedrijfwagens bij Bennie Wilmink.

Voor u als ondernemer heeft Bennie Wilmink Autobedrijven een uitgebreid scala bedrijfsauto’s voor u. In alle vestigingen kunnen wij u adviseren over de bedrijfswagens van Mitsubishi en Citroën. Met de grijs-kenteken-versies van de enorm sterke Pajero, de veelzijdige L200 Pick-up kunt u hier alle kanten op. Bij Bennie Wilmink hebben wij bedrijfsauto’s die maar liefst tot maximaal 3.500kg mogen trekken.

Laadruimte.

Gaat het u vooral om de laadruimte? Dan kunt u het beste een kijkje nemen bij ons Citroën Business Center. Van onze bedrijfswagens Nemo, Berlingo, Jumpy en Jumper hebben wij uitvoeringen die oplossingen bieden voor elk mobiliteitsvraagstuk.

Citroen Nemo bedrijfswagen
CITROËN NEMO

VANAF € 12.180

De CITROËN Nemo is de ideale bedrijfswagen voor ondernemers die veel in de stad rijden. Hij is compact, praktisch en eigentijds. Comfortabel én zuinig. Mooi vormgegeven én intelligent. De Nemo van CITROËN is niets voor niets in 2009 uitgeroepen tot International Van of the Year.

Citroen Berlingo Bedrijfswagen
CITROËN BERLINGO

VANAF € 12.800

De CITROËN Berlingo bedrijfswagen valt op door zijn sterke persoonlijkheid en zijn moderne en stoere uiterlijk. Met zijn dynamische lijnen, de flink bemeten bumpers, de stevige flankbescherming en riante cabine en laadruimte is de veelzijdige CITROËN Berlingo een bedrijfswagen waar u niet omheen kunt.

Citroen Jumpy bedrijfswagen
CITROËN JUMPY

VANAF € 16.685

De CITROËN Jumpy bedrijfswagen combineert praktisch gebruiksgemak met optimaal comfort. De cabine is ruim en rijk uitgerust en voorzien van een ergonomische bestuurderspositie. De Jumpy weet rationaliteit, praktisch gebruiksgemak en comfort te combineren dankzij een grote, hoekige laadruimte en een cabine die een opvallend prettige zitpositie achter het stuur biedt.

Citroen Jumper bedrijfswagen
CITROËN JUMPER

VANAF € 18.990

Groot, groter, grootst. De CITROËN Jumper staat garant voor een riant laadvermogen. Elke kubieke meter van de maximaal beschikbare 17 m³ van deze bestelauto kan daadwerkelijk benut worden. De CITROËN Jumper is bovendien een van de weinige bestelwagens met een maximaal toelaatbaar totaalgewicht van maar liefst 4 ton. En dankzij de CITROËN Jumper Clixtar, een nieuw opleggerconcept, kunnen chauffeurs met BE-rijbewijs zelfs 6,5 ton totaalgewicht besturen.