Citroën C3 Aircross 2021

EEN ONDERSCHEIDENDE EN ONGEKEND COMFORTABELE EN VEELZIJDIGE SUV

Met een dynamischer ontwerp, een nog verder verbeterd comfort is dit de nieuwe Citroën C3 Aircross 2021. De C3 Aircross is de ideale auto voor je dagelijkse ritten en dankzij het ongeëvenaarde ruimte aanbod ideaal voor in je vrije tijd. Het vernieuwde front toont meer expressie, oogt volwassener en met de kracht van een échte SUV. Met Citroën Grip Control en Hill Assist behoudt de C3 Aircross zijn indrukwekkende capaciteiten op elk wegdek. De C3 Aircross 2021 staat vanaf juni 2021 bij Bennie Wilmink in de showroom.

C3 AIRCROSS 2021: NIEUW FRONT, MEER EXPRESSIE

Het front van de nieuwe C3 Aircross 2021 is compleet opnieuw ontworpen en heeft de krachtige uitstraling van de SUV nog verder versterkt. Nieuw zijn ook de full LED koplampen in de lijn van de nieuwe C4, die dankzij de betere lichtopbrengst zorgen voor meer veiligheid en bijdragen aan de hightech uitstraling. Nieuw is ook de aangepaste grille met geometrisch patroon en de zilvergrijze skidplate met gekleurde inzetstukken die het robuuste karakter van de auto versterken

SLIMME TECHNOLOGIE

De nieuwe C3 Aircross is uitgerust met handige technologieën voor nog meer rust en veiligheid. Zo heeft het 7” touchscreen plaats gemaakt voor een nieuw groter, duidelijker en makkerlijker te bedienen 9″ touchscreen. Het nieuwe, hoogwaardige scherm benadrukt het Citroën Connect Nav en de Mirror Screen-functie compatibel met Android Auto en Apple CarPlay. Ook het draadloos opladen van je smartphone en Citroën Connect Assist zijn inbegrepen.

C3 Aircross SUV wordt geleverd met 12 intuïtieve rijhulpsystemen die het dagelijks leven vereenvoudigen en elke rit gemakkelijker en veiliger maken. Veiligheidstechnologieën omvatten onder andere een head-up display, verkeersbordherkenning, Active Safety Break en automatisch grootlichtregeling.

De nieuwe SUV C3 Aircross 2021 is verkrijgbaar met een reeks efficiënte en krachtige PureTech-benzine en BlueHDi-dieselmotoren. Standaard gekoppeld aan een 6 versnelling handgeschakelde versnellingsbak of een EAT6 automaat.

ADVANCED COMFORT SEATS

Ervaar het gevoel van thuis. Door ongekende comfort in de auto met het Citroën Advanced Comfort®-programma.

Naast de specifieke afstelling van de vering die zorgen voor een toonaangevend rijcomfort, biedt de vernieuwede C3 Aircross nog meer reiscomfort met zijn nieuwe Advanced Comfort-stoelen. De nieuwe Advanced Comfort Seats zijn verkrijgbaar in Urban Blue, Metropolitan Graphite en Hype Grey verbeteren het zitcomfort door middel van 15 mm extra traag schuim, dat direct merkbaar is bij het zitten, vergelijkbaar met een luxe matras. Daarnaast is ook de zithouding verbeterd met meer ondersteuning die wordt geboden door royale stoelen.

De prijs van de nieuwe Citroën C3 Aircross 2021 is nog niet bekend, ook het C3 Aircross 2021 private lease tarief zal op een later moment bekend worden gemaakt. Hou deze pagina dus goed in de gaten, of laat uw gegevens achter dan houden wij u op de hoogte.

UW PERFECTE REISPARTNER

De Citroën C3 Aircross uitgelicht.

Houd mij op de hoogte

  • Stuur mij meer informatie als dit bekend over de:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
HomeCitroën C3 Aircross 2021