WELKOM! De showrooms zijn weer open

Rij direct weg met een van de
VOORRAADMODELLEN
Nu voor
€ 15.980,-
Private lease
€ 269,-
Taxtatie Inruilwaarde weten?

Citroën C1

De stadsauto met een uniek karakter

De Citroën C1 voelt zich met zijn compacte afmetingen en superieure wendbaarheid in de stad als een vis in het water. Deze frisse, eigenwijze stadsauto is leverbaar als 3- en 5-deurs, en als de met een vouwdak uitgeruste Airscape.

32 Combinaties:
Met zijn 8 kleuren, waaronder Lipizan White, Caldera Black, Gallium Grey, Calvi Blue en niet te vergeten Scarlet Red, is er altijd een carrosseriekleur die bij u past.

De Citroën C1 speelt in zijn two tone-uitvoeringen ook graag met contrasten. Deze two tone-kleurstellingen zijn standaard op de speciale series.

In totaal zijn er wel 32 combinaties mogelijk, zodat u de auto tot in de kleinste details kunt personaliseren.

De Citroën C1 wordt aangedreven door een driecilinder-benzinemotor van de nieuwste generatie met Stop & Start die gekoppeld is aan een handgeschakelde versnellingsbak.

Dankzij deze motor behoren het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot van de Citroën C1 tot de laagste van zijn segment.

Standaard voorzien van o.a.

  • 6 Airbags
  • LED dagrijverlichting
  • Hill Start Assist
  • Airconditioning
  • 12v aansluiting in de middenconsole
  • ISOFIX bevestiginspunten achterbank
  • Reservewiel
  • Radio met Bluetooth en UDS aansluiting
Profiteer nu!
Nu voor
€ 15.980,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 269,- p/mnd
Private lease
Onze voorraad

Onze voorraad Citroën C1

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige C1 staan?

Disclaimer

© 2022 – Alle rechten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. *Inclusief inruilpremie. De genoemde acties zijn alleen geldig bij Autobedrijf Wilmink en niet geldig i.c.m. andere acties. Genoemde prijs is inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Citroën Private Lease via Autobedrijf Wilmink wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door en overeengekomen met PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial Services Nederland B.V. (AFM nr. 12007744). Zie www.citroen.nl/privatelease voor alle voorwaarden. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoeringen. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeCitroënActiesCitroën C1