Jubileumvoordeel tot € 3.500,00

100 Jaar Citroën, 100% Comfort & 100 uur voordeel

Van
€ 13.950,-
Nu voor
€ 12.950,-
Private lease
€ 199,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Citroen C1 Live

De nieuwe Citroën C1 trekt de aandacht met zijn acht flitsende carrosseriekleuren en led-dagrijverlichting. De verticaal geplaatste verlichtingsunits versterken het vrolijke uiterlijk en hightech karakter van de C1. Bovendien maken ze de auto direct herkenbaar als een Citroën van de nieuwe generatie.

Ergonomie en optimaal gebruiksgemak staan bij het ontwerp van de nieuwe Citroën C1 centraal. Zo heeft de praktische bagageruimte een inhoud van 196 liter. Deze is bovendien gemakkelijk toegankelijk: de hoedenplank klapt bij het openen van de achterklep weg. Als de achterzitplaatsen zijn neergeklapt, neemt de inhoud van de bagageruimte toe tot 780 liter.

VEILIGHEID
De nieuwe C1 is standaard uitgerust met zes airbags (frontairbags, zij- en hoofdairbags) en ESP. Het ESP stabiliseert de koers van de auto bij gripverlies.

De bekrachtigde besturing combineert rijplezier met stuurprecisie, zowel in als buiten de stad. En dankzij de snelheidsbegrenzer en het bandenspanningscontrolesysteem rijdt u extra ontspannen.

Het rijden in de nieuwe Citroën C1 is een ontspannen ervaring dankzij de rijhulpsystemen. Zodra de achteruitversnelling is ingeschakeld, worden de beelden van de achteruitrijcamera weergegeven op het 7 inch touchscreen. Zo wordt achteruit inparkeren kinderspel.

Standaard voorzien van o.a.

  • Centrale portier vergrendeling met afstandbediening
  • Instelbare snelheidsbegrenzer
  • Bluethooth handsfree en streaming audio A2DP 4 luidsprekers met stuurwielbediening
  • In hoogte verstelbare bestuurderstoel
  • Elektrische raambediening voorzijde

Profiteer nu!

Van
€ 13.950,-
Nu voor
€ 12.950,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 199,- p/mnd

Onze voorraad

Onze voorraad Citroën C1

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige C1 staan?

HomeCitroënActiesCitroen C1 Feel