Jubileumvoordeel tot € 3.500,00

100 Jaar Citroën, 100% Comfort

Citroën C3 Aircross Origins

Citroën C3 Aircross Origins

Ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van het merk introduceert Citroën de Collector's Edition Origins. Deze Origins-uitvoeringen zijn een eerbetoon aan 100 jaar creativiteit en durf.

De Citroën C3 Aircross SUV Origins is leverbaar in vier chique en ingetogen kleurnuances voor de carrosserie: Natural White, Ink Black Platinium Grey en Cosmic Silver. Dit jubileummodel is rijk uitgerust met o.a. navigatie, DAB+ radio, regensensor, de mogelijkheid tot draadloos opladen van uw mobiele telefoon, zwarte licht metalen velgen en voorzien van een "Origins"-badge, speciale vloermatten en een bronskleurige omlijsting van het dashboard die harmonieert met de kleurthema's van het exterieur.

Tijdelijk profiteert u bij aankoop van een C3 Aircross SUV Origins van € 2.500 jubileum voordeel. Dit jubileum voordeel bestaat uit € 1.500 Origins uitrustingsvoordeel, daarbovenop trakteren wij op € 1.000 bonus.

Standaard voorzien van o.a.

  • Navigatie systeem
  • DAB+ radio
  • Regensensor
  • Draadloos mobiele telefoon opladen
  • Zwarte lichtmetalen velgen
  • Bronskleurige omlijsting van het dashboard
Van
€ 25.490,-
Nu voor
€ 24.240,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 359,- p/mnd
Onze voorraad

Onze voorraad Citroën C3 Aircross

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige C3 Aircross staan?

Disclaimer

Tijdelijk profiteert u bij aankoop van een C3 Aircross SUV Origins tot € 2.750 voordeel. Naast € 1.500 Origins uitrustingsvoordeel, trakteren wij u nu op een extra inruilbonus van € 1.250.

HomeCitroënActiesCitroën C3 Aircross Origins