Jubileumvoordeel tot € 3.500,00

100 Jaar Citroën, 100% Comfort

Van
€ 19.990,-
Nu voor
€ 18.990,-
Private lease
€ 289,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Citroen C3 Shine

Citroen C3 Shine

LICHTSIGNATUUR
Aan de voorzijde valt de Nieuwe C3 op door zijn tweelaags lichtsignatuur die de hoge neus accentueert. De verchroomde uiteinden van de chevrons strekken zich uit tot de led-dagrijverlichtingsunits en de koplampen hebben een ronde vorm. Het onderste gedeelte van de bumper maakt de voorzijde optisch hoger, wat de auto een extra stoer karakter geeft. De mistlampen kunnen worden voorzien van gekleurde sierlijsten. Dat geeft de voorzijde een extra verfrissend tintje!

DESIGN
Een auto waar u op slag verliefd op wordt! De Nieuwe C3 heeft een unieke vorm die opvalt door de hoge en charismatische voorzijde en geprononceerde welvingen, die de auto een krachtig en energiek voorkomen geven. Met zijn gladde vormen, grafische signatuur en kleuren is het een verfrissend en trendy model. Met de Nieuwe C3 onderscheidt u zich en laat u zien dat u met uw tijd meegaat!

GEZELLIG INTERIEUR
Zodra u bent ingestapt, zult u het idee krijgen dat u in uw huiskamer zit! Dit gevoel van comfort wordt versterkt door het horizontaal gestrekte dashboard dat het interieur breder doet ogen en het ruimtegevoel vergroot.

AFMETINGEN: HANDIG COMPACT!
Dankzij de beperkte lengte (korter dan 4 m) is de Nieuwe C3 een bijzonder wendbare en handzame auto, wat vooral van pas komt in het stadsverkeer. Met zijn 5 deuren en 5 zitplaatsen biedt hij onder alle omstandigheden volop gebruiksgemak.

Lengte: 3,99 m
Breedte: 1,74 m
Hoogte: 1,47 m
Wielbasis 2,54 m
Inhoud bagageruimte 300 l

Standaard voorzien van o.a.

  • Automatsche airconditioning
  • Active Saftey Brake
  • 7" touchscreen
  • Citroen CONNECT box
  • Citroen CONNECT radio met 6 speakers
  • Airbump op portieren
  • Lichtmetalen velgen 17" type Cross
Profiteer nu!
Van
€ 19.990,-
Nu voor
€ 18.990,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 289,- p/mnd
Onze voorraad

Onze voorraad Citroën C3

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige C3 staan?

HomeCitroënActiesCitroen C3 Shine