WELKOM! De showrooms zijn weer open

Nu voor
€ 34.790,-
Private lease
€ 555,-
Online taxtatie Inruilwaarde weten?

Citroen Grand C4 SpaceTourer

MAXIMALE BINNENRUIMTE

De Citroën C4 SpaceTourer onderscheidt zich direct door zijn dynamische en moderne design. Hij heeft een unieke carrosserievorm met dynamische en vloeiende lijnen, een gedurfd uiterlijk en een chique uitstraling. Het geslaagde uiterlijk wordt verder verfraaid door de glanzend zwarte chevrons met een verchroomde rand op de achterklep, de dynamische en krachtige voorzijde en de dakbogen in de kleur Silver. De C4 SpaceTourer biedt een ruime keuze aan carrosseriekleuren.

Hebt u veel ruimte nodig? Dan kunt u rekenen op het ruime en flexibele interieur van de Citroën Grand C4 SpaceTourer.

Door de stoelen van de tweede zitrij neer te klappen ontstaat een volledig vlakke laadvloer. En wanneer u de voorpassagiersstoel in de tafelstand zet, kunt u lange voorwerpen (met een lengte van meer dan 2,5 m) vervoeren. En bij gezinsuitbreiding kunt u de onder de laadvloer opgeborgen stoelen opklappen.
In de Citroën Grand C4 SpaceTourer beschikt u over 3 connectiviteitstechnologieën, waarmee u zorgeloos kunt navigeren en de auto een verlengstuk van uw digitale wereld maakt. Communiceren, navigeren en uzelf ontspannen: de technologieën Citroën Connect Nav, Connect Box en Mirror Screen maken het mogelijk!

Bovendien staat de Citroën Grand C4 SpaceTourer met 15 rijhulpsystemen garant voor zorgeloos en veilig autorijden. U wordt bijvoorbeeld gewaarschuwd als u indommelt of eenvoudigweg even niet oplet, zodat een ongeval kan worden voorkomen.

Standaard voorzien van o.a.

  • Cruise Control met snelheidsbegrenzer (programmeerbaar)
  • Parkeersensoren achter
  • Automatische dual zone airconditioning incl. pollenfilter
  • Geventileerd dashboardkastje
  • CITROËN Connect Nav DAB+
  • Navigatiesysteem
  • Spraakbesturing van navigatie, telefoon en audio
  • Achterlichten met 3D effect
Nu voor
€ 34.790,-
Offerte aanvragen
Liever private lease?
€ 555,- p/mnd
Disclaimer

© 2022 – Alle rechten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. *Inclusief inruilpremie. De genoemde acties zijn alleen geldig bij Autobedrijf Wilmink en niet geldig i.c.m. andere acties. Genoemde prijs is inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Citroën Private Lease via Autobedrijf Wilmink wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door en overeengekomen met PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial Services Nederland B.V. (AFM nr. 12007744). Zie www.citroen.nl/privatelease voor alle voorwaarden. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoeringen. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeCitroënActiesCitroen Grand C4 SpaceTourer