Overal inzetbaar
De Citroën Jumpy

Citroën Ë-Jumpy

INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR 2021

De Citroën ë-Jumpy 100% ëlectric is de ideale elektrische partner voor de mobiliteitsbehoeften van alle professionals, zowel binnen de stad als daarbuiten

 • Kwaliteit Citroën ë-Jumpy bekroond met titel internationale Bestelauto van het Jaar 2021
 • De ë-Jumpy 100% ëlectric heeft een actieradius tot 330 km
 • 80% van de accu opladen in maar 30 minuten
 • Een volledige beschikking van de laadruimte
 • Een laadvermogen tot 1.275 kg en aanhangwagengewicht tot 1.000 kg
 • Soepel en comfortabel rijden in de ë-comfort modus
 • Toegang tot diensten die het dagelijkse elektrische leven vergemakkelijken (oplaadplanner en routeplanning naar laadstations)

TIJDELIJK 1,9% FINANCIERING OP DE CITROËN Ë-JUMPY

De aanschaf van een nieuwe Citroën ë-Jumpy wordt deze maand extra aantrekkelijk! U profiteert namelijk tijdelijk van een rentetarief van 1,9% bij een looptijd van 12, 24, 36, 48 of 60 maanden met Citroën Financial lease. Vraag een offerte aan voor een aantrekkelijk voorstel op maat.

FISCALE VOORDELEN EN SUBSIDIES ELEKTRISCHE BEDRIJFSWAGEN

Er zijn fiscale voordelen en subsidies die van toepassing zijn op een elektrische bedrijfswagen. Voordat u een financieel consulent raadpleegt helpen wij u vast ter oriëntatie op weg met informatie.

Zoek je uitbreiding voor jouw zakelijke wagenpark en wil je meer weten wat Bennie Wilmink voor je kan betekenen? Onze accountmanager komt graag bij jouw bedrijf langs!

WAAROM KIES JE DE CITROËN Ë-JUMPY?

BEST IN CLASS: ACTIERADIUS TOT 330 KM

De ë-Jumpy 100% ëlectric biedt twee accupakketten met een tweetal actieradiussen.

 • 230 km volgens WLTP-cyclus – beschikbaar op XS, M, XL-modellen uitgerust met een 50 kWh-accupakket
 • 330 km volgens WLTP-cyclus – beschikbaar op M- en XL-modellen met een 75 kWh-accupakket

Op het accupakket geldt een garantie van 8 jaar met een maximum van 160.000 km.

100% EFFICIËNT RIJDEN

Zowel dynamisch als relaxed rijden:

 • Motorvermogen van 100 kW (136 pk) en koppel van 260 Nm beschikbaar vanaf 0 km/u
 • Stille motor
 • Schakelen niet nodig

EENVOUDIGE EN PRAKTISCHE OPLAADOPLOSSINGEN

U heeft verschillende keuzemogelijkheden voor het opladen:

 • 100kW snelladen: 80% in 30 minuten voor een accu van 50kWh en in 45 minuten voor een accu van 75kWh
 • 11kW Wallbox: in 5 uur en 15 minuten of 7 uur en 45 minuten, afhankelijk van de grootte van de batterij
 • Gewoon stopcontact: 24 of 41 uur afhankelijk van de grootte van de batterij

Om uw auto sneller te kunnen opladen kunt u een Wallbox laten installeren. Hiermee kunt u uw auto extra snel opladen.

MAXIMAAL LAADVERMOGEN

De accu is in het chassis van de auto geplaatst, waardoor het nuttige volume en het laadvermogen die u van de Jumpy gewend bent volledig behouden blijven.

 • Laadvolume: 4,6 – 6.6 m³
 • Tot 1.275 kg laadvermogen
 • 4m nuttige lengte dankzij Moduwork®
 • Tot 1.000 kg aanhangwagengewicht

DE GEHELE JUMPY RANGE IS ALS ELEKTRISCHE VERSIE BESCHIKBAAR


Net als de Jumpy is de Citroën ë-Jumpy 100% ëlectric verkrijgbaar in 3 lengtes:

 • XS (4.60), zoals onder andere de CityVan, een compacte en praktische versie voor eenvoudige toegang tot alle stadscentra.*
 • M (4,95 m)
 • XL (5,30 m)

En wat uw werkterrein ook is, u vindt de versie die bij u past: dubbele cabines, combi’s, maar ook de plancher cabine met alle ombouwmogelijkheden via onze partners.

TOT 1.90 METER: MAKKELIJK TOEGANG TOT PARKEERGARAGES

Dankzij de beperkte hoogte tot 1.90 meter op alle XS- en M-versies (1,94 m op de XL-versie), heeft de Citroën ë-Jumpy 100% ëlectric gemakkelijk toegang tot alle parkeerterreinen die doorgaans moeilijk toegankelijk zijn voor voertuigen van dit type.

Past de Citroën Jumpy in uw garage? Probeer het gerust even uit.

EEN OVERZICHT VAN DE SUBSIDIES VOOR ELEKTRISCHE BEDRIJFSWAGENS

Met fiscale voordelen en subsidies vanuit de overheid wordt de aankoop van een Citroën bedrijfswagen wel heel aantrekkelijk. Voordat u een financieel consulent raadpleegt helpen wij u vast ter oriëntatie op weg met de regelingen die van toepassing zijn op een elektrische bedrijfswagen. Dit is voor u op een rijtje gezet:

KIA (kleinschaligheidsinversteringsaftrek)

Heeft u als ondernemer zelf in uw elektrische bedrijfswagen geïnvesteerd, dan heeft u recht op de kleinschaligheidsinversteringsaftrek (KIA). Dit geldt voor nieuwe of jong gebruikte bedrijfswagens. De aftrek gebonden is aan de investeringsgrootte van dat jaar en een maximum heeft van 28%. Elk soort ondernemer komt in aanmerking voor de KIA. U kunt deze aftrek gebruiken voor de inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting

De Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA)

Recentelijk heeft de overheid een nieuwe subsidie voor elektrische bedrijfswagens aangekondigd: de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA). Om de aanschaf of het leasen van een schone bedrijfswagen de komende jaren aantrekkelijker te maken kunnen ondernemers vanaf 15 maart 2021 subsidie aanvragen. Deze subsidie is 10% van de netto catalogusprijs, met een maximum van € 5.000. Dit is voor u dus een extra reden om over te gaan tot de aankoop van een elektrische Citroën bedrijfswagen.

Lagere bijtelling en nul wegenbelasting

Het gebruik van elektrische auto’s kent nog meer voordelen. Met de bestaande regeling betaalt u geen wegenbelasting voor elektrische bestelwagens tot eind 2025. Het bijtellingspercentage is 8% met een maximum van €45.000 nieuwprijs. Is dit hoger dan €45.000, dan is een bijtelling van 22% van toepassing.

MIA (milieu-investeringsaftrek)

De overheid biedt tevens de milieu-investeringsaftrek aan als een stimulering voor een beter milieu. De MIA is van toepassing op de door u gekochte milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen. Tot 36% van het bedrag dat u heeft geïnvesteerd in deze milieuvriendelijke aankopen, kunt u aftrekken van de fiscale winst. Deze aftrek staat los van de normale investeringsaftrek. Het gebruik van elektrische auto’s kent nog meer voordelen. Met de bestaande regeling betaalt u geen wegenbelasting voor elektrische bestelwagens tot eind 2025. Het bijtellingspercentage is 8% met een maximum van € 45.000 nieuwprijs. Is dit hoger dan € 45.000, dan is een bijtelling van 22% van toepassing.

Forse toename in aantal zero-emissie gemeenten

Vanaf 2025 zullen minimaal 30 gemeenten een zero emissie zone hebben ingesteld, zodat ze volledig schoon bevoorraad kunnen worden. De verwachting is dat het aantal steden toeneemt naar 40. Dit biedt zeer grote kansen voor Citroën met de nieuwe elektrische bedrijfswagens, zoals de ë-Jumpy en ë-Jumper. En daar komt dit jaar ook nog de ë-Berlingo bij. Citroën is daarmee één van de weinige merken die een compleet elektrische bedrijfswagen gamma kan aanbieden! Maar wacht niet te lang, dit jaar is er 22 miljoen euro beschikbaar, wat ruimte biedt voor ongeveer 4000 bedrijfswagens. Maak dus op tijd gebruik van de subsidie.

Stimulering gebruik van elektrische auto’s door provincies en gemeenten

Ook stimuleren veel provincies en gemeenten elektrisch rijden en ondersteunen bij aanschaf van een elektrische bestelauto. Deze subsidies en regelingen komen bovenop de KIA en MIA. De subsidies verschillen per provincie en gemeente.

Er valt veel te vertellen over de subsidie-regeling en de bedrijfswagens van Citroën. Vul uw gegevens in. Dan plannen we samen een afspraak.

Direct contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
HomeCitroënCitroën Ë-Jumpy