NIEUWE CITROËN C5 AIRCROSS 2022

Tijd voor verandering, tijd voor een nieuw gezicht. Dit is de vernieuwde Citroën C5 Aircross SUV. Sinds zijn introductie in 2018 zijn er meer dan 260.000 stuks verkocht. Het unieke design in combinatie met zijn ongeëvenaarde comfort gaven vaak de doorslag. De nieuwe Citroën C5 Aircross 2022 is nog krachtiger ontworpen, met nog meer comfort en natuurlijk de meest recente technologie.

NIEUWE C5 AIRCROSS FACELIFT: NIEUW FRONT

Ronde vormen maken plaats voor strakkere lijnen waardoor de auto met zijn nieuwe front breder oogt. De grille is afgewerkt met zwarte lak en in het midden het nieuwe zwarte Citroën logo. De nieuwe koplampunits met V-vormige LED-verlichting komen sterk overeen met de Citroën C4 en de C5X welke binnenkort bij Bennie Wilmink in de showroom staat. De rest van de bumper is ook opnieuw getekend en de twee verticale luchtinlaten helpen de aerodynamica verder te verbeteren.

VERNIEUWDE C5 AIRCROSS: WIELEN EN KLEUREN

Net als aan de voorzijde heeft de vernieuwde C5 Aircross ook een nieuwe 3D led-lichtsignatuur met opnieuw ontworpen achterlichten aan de achterkant. De vorm van de lichtunits is herzien voor een betere aerodynamica. Zonder de grootte te veranderen, is de lichteenheid nu uitgerust met donker, gestructureerd glas dat de drie LED-lichtmodules benadrukt. Net als aan de voorkant versterkt het subtiele ontwerp van de pianotoetsen het diepe 3D-effect van de lichtsignatuur. Naast het nieuwe front en achterzijde zijn de buitenspiegels vanaf nu in het zwart uitgerust en is er naast de keuze uit nieuwe designs voor de lichtmetalen velgen ook een Eclipse Blue carrosseriekleur beschikbaar.

SLIMME TECHNOLOGIE

Ook het interieur is onder handen genomen. Het meest opvallende is het nieuwe 10-inch grote touchscreen met verbeterde ergonomie door directe toegang tot de klimaatregeling. Ook is de afleesbaarheid verbeterd wat de veiligheid verhoogd. De ventilatieopeningen bevinden zich nu onder het scherm en zijn ontworpen met een nieuw scherp, horizontaal ontwerp.

De hoge en grote middenconsole is ook opnieuw ontworpen en visueel verbeterd. De nieuwe, kleine en elegante schakelaar voor de automaat vervangt de vorige grote versnellingshendel, vergezeld van een schakelaar voor het selecteren van de rijmodus (elektrisch, hybride of sport) in de hybride versie. Er is ook een nieuw opberg vak en een tweede, extra USB-poort in de middenconsole.

ADVANCED COMFORT SEATS

Naast de reeds bekende Citroën-vering met Progressive Hydraulic Cushions® is de Citroën C5 Aircross SUV 2022 uitgerust met de nieuwe generatie Advanced Comfort stoelen. De stoelen zijn gemaakt van high density foam in de kern van de stoel, een extra 15 mm schuimlaag en een speciaal chevron motief in de bekleding. Om het comfort voor de bestuurder en passagier nog verder te verhogen, bieden de voorstoelen naast stoelverwarming ook een massagefunctie. Als enige SUV in het segment biedt de C5 Aircross bovendien drie afzonderlijk verplaatsbare, opklapbare en intrekbare achterstoelen voor maximale flexibiliteit en comfort voor alle passagiers achterin

PRIJZEN CITROËN C5 AIRCROSS 2022

De prijslijst vernieuwde Citroën C5 Aircross beginnen bij de Puretech 130 Live uitvoering vanaf € 37.990. De Business Plus starten bij € 40.390,-

De Plug-in-Hybrid variant begint bij € 41.490,- Bekijk de volledige prijslijst voor specificatie en uitvoeringen. De nieuwe Citroën C5 Aircross staat in juni in onze showroom.

Meer informatie ontvangen of op de hoogte gehouden worden?

Houd me op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HomeCitroënNIEUWE CITROËN C5 AIRCROSS 2022