Nu bij Bennie Wilmink
Online introductie

Introductie

WELKOM

Deze nieuwe modellen introduceren wij in de digitale showroom van Bennie Wilmink. Een introductie in een van onze vestigingen is helaas niet mogelijk. Maar bij u thuis of op locatie gelukkig wel. Bennie Wilmink komt naar u toe! Neem vrijblijvend contact op dan introduceren wij de auto van uw keuze bij u voor de deur.

CITROËN

C4 & Ë-C4

Citroën heeft de betekenis van het woord Comfort nog een goed bekeken en kwam met zaken als Advanced Comfort Seat en Progressive Hydraulic Cushions®. Het resultaat de meest comfortabele auto in zijn klasse.
Welkom Citroën C4 en Ë-C4.

CITROËN

C3 AIRCOSSS

De Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV heeft met zijn geheel nieuwe, nog stoerdere voorzijde meer karakter dan ooit. Hij biedt nog meer personalisatiemogelijkheden met keuze uit 70 kleurcombinaties, nieuwe kleuren en nieuwe Color Packs en lichtmetalen velgen. Naast de al bekende 5 connectiviteitstechnologieën en 12 rijhulpsystemen doen de van de bekende Advanced Comfort Seats en een nieuw 9 inch touchscreen hun intrede.

MITSUBISHI

ECLIPSE CROSS PHEV

De succesvolle Sport SUV van Mitsubishi heeft een grondige facelift ondergaan. Nu leverbaar met een nieuwe 2.4 liter motor in combinatie met beproefde Plug-in Hybride techniek. Dit gaat een geweldige auto worden. De nieuwe Eclipse Cross is medio april leverbaar.

SUZUKI

SWACE

Een sportieve ruime stationcar met een krachtige 1.8 Full hybrid aandrijflijn maakt elke reis een belevenis. De Suzuki Swace is vanaf heden leverbaar in twee uitrustingsniveaus.

DE TOEKOMST BEGINT VANDAAG

HomeIntroductie