Introductieavond Mitsubishi Eclipse Cross

Door 12 december 2017Mitsubishi

De nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross is gearriveerd bij Bennie Wilmink.

 

De introductiedagen staan in de agenda voor 15 en 16 december. Voor vaste klanten is er donderdagavond de 14e december van 19:30 tot 21:30 een mogelijkheid om de Eclipse Cross alvast te bewonderen. 

Voor de locatie is gekozen voor de showroom in Azelo. De nieuwe term “in Twente altijd dichtbij” is hierop overduidelijk van toepassing. Voor een feestelijk aankleding en goede catering is natuurlijk gezorgd.

Samen met Meesterlijke Koffie&Thee uit Hengelo en Japans restaurant TAO uit Enschede maken wij er een gezellige avond van.

Vrijdag 15 en zaterdag 16 december zal de Eclipse Cross ook zijn opwachting maken in de showrooms in Enschede en Almelo. Ook bestaat er dan de mogelijkheid om een proefrit te maken. Gaat u over tot aanschaf, dan hebben we goed nieuws. Geen lange levertijden maar gelijk de eerste week januari rijden is mogelijk.
Wist u dat de nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross leverbaar is met een unieke 8 traps automatische transmissie?

U komt toch ook donderdag avond. Wilt u dan het aanmeldformulier even in vullen.
 Aanmelden intro avond

Binnenkort op deze plek een compleet vernieuwde digitale showroom. Daarom kan het voorkomen dat bepaalde functionaliteiten niet geheel naar behoren werken. Excuses voor het ongemak!