Kilometerkampioen! de Suzuki Swift van familie de Maat.

Door 24 november 2017Nieuws, Suzuki

Kilometerkampioen! de Suzuki Swift van familie de Maat.

310.000 probleemloos auto rijden!

Vandaag stellen we u voor aan familie de Maat uit Hengelo.

Zij rijden in een Suzuki Swift Comfort, die ze in 2011 nieuw gekocht hebben, en waar nu een respectabele 310.568 kilometers op staan!

Meneer en mevrouw de Maat rijden inmiddels al 18 jaar Suzuki. Na 2 Suzuki’s Jimny volgde de huidige Swift.

Ook de Jimny’s zijn pas na veel probleemloze kilometers ingeruild bij Autobedrijf Bennie Wilmink in Enschede.
Ze hebben altijd al veel kilometers gereden, toeren is hun hobby. Vroeger op de motor. Dat was helaas geen Suzuki, maar toch een mooie Yamaha.

Vanuit de liefde voor motoren bezoeken ze veel beurzen. Ook kennen ze zo’n beetje elke mooie route in de regio. Bijvoorbeeld de route van Olst naar Wijhe om daar met het pontje de IJssel over te gaan. Er zit daar een leuk pannenkoekenrestaurant  ’t Pannenkoekenhuis. “Daar moet je echt maar eens naartoe gaan, ze hebben daar de lekkerste pannenkoeken” lachen ze.

Het mooie is dat er behalve slijtage onderdelen nooit bijzondere reparaties zijn uitgevoerd aan de Swift. Tijdens hun laatste bezoek aan de werkplaats komen er voor het eerst nieuwe remschijven op de auto. Uniek 310.000 met dezelfde remschijven. En terwijl we het erover hebben, vertelt mevrouw dat het waarschijnlijk komt omdat meneer altijd chauffeur geweest is.

Wij willen meneer en mevrouw de Maat, en natuurlijk de Swift feliciteren met deze topprestatie!!!

Binnenkort op deze plek een compleet vernieuwde digitale showroom. Daarom kan het voorkomen dat bepaalde functionaliteiten niet geheel naar behoren werken. Excuses voor het ongemak!