Voorjaarsvoordeel tot ruim 4.000,- euro

Profiteer nu van onze acties

Mitsubishi Eclipse Cross First Edition

DE NIEUWE MITSUBISHI ECLIPSE CROSS. U BLIJFT ‘M ONTDEKKEN

De inspiratie, het design en de lak valt direct op met zijn sportieve en coupe-achtige vormgeving. Hij oogt expressiever dan een conventionele coupe door zijn uitgesproken contouren en geprononceerde taillelijn. De Eclipse Cross wordt ook gekenmerkt door de brede wielkasten en de opvallende V-vorm in het ontwerp van de achterzijde door de voorwaarts gerichte C-stijl. De nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross, blijf ‘m ontdekken!

De krachtige 1.5 turbo motor levert 163pk ruim voldoende kracht om bijvoorbeeld een caravan van 1600kg te kunnen trekken. Dit eventueel gekoppeld aan een nieuwe generatie 8traps CVT transmissie. Een geweldige ervaring het rijden met deze automatische transmissie
Het ruime interieur ademt kwaliteit en vakmanschap. Dankzij de comfortabele stoelen met ergonomische ondersteuning en extra beenruimte komt iedereen ook na een lange reis ontspannen aan. Zo zijn ook de passagiers verzekerd van volop rijplezier.

Geavanceerde veiligheidstechnologie draagt bij aan veiliger, zelfverzekerder rijden, op de weg en tijdens het parkeren, overdag en ook ’s nachts. Van slimme sensoren die de contouren van uw auto scannen en u zo nodig waarschuwen voor gevaar, tot actieve veiligheidssystemen en robuuste passieve veiligheidsvoorzieningen: de Eclipse Cross biedt u het hoogst denkbare veiligheidsniveauStandaard voorzien van o.a.

  • 18 inch lichtmetalen velgen
  • Around View Monitor
  • Blind Spot Warning
  • LED koplampen
  • Stoelverwarming voorzijde
  • Hill Start Assist
  • RISE-body ( Reinforced Impact Safety Evolution)
  • 7SRS airbags

Mitsubishi Eclipse Cross First Edition

Van
€ 34.690,-
Nu voor
€ 30.690,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 479,- p/mnd
Private lease

Onze voorraad

Onze voorraad Mitsubishi Eclipse Cross

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Eclipse Cross staan?

HomeMitsubishiActiesMitsubishi Eclipse Cross First Edition