NU TOT € 3.000 NAJAARSVOORDEEL

Profiteer nu van onze acties

Van
€ 31.695,-
Nu voor
€ 30.695,-
Private lease
€ 479,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Mitsubishi Eclipse Cross

Eclipse Cross

Onze krachtige SUV met een uitdagend design.

Standaard uitgerust met een krachtige 1.5 turbo motor met hoog koppel over een groot toeren gebied. Dat maakt het mogelijk om aanhangers tot ruim 1.600kg te trekken.

Het uitdagende design gaat in het interieur verder, een volledig nieuw opgezet dashboard met strakke vormgeving. Een interieur met jou als middelpunt. Je vindt zeer eenvoudig de weg met Apple Carplay of Anroid Auto, altijd de up-to-date data. De Eclipse is leverbaar met de 8 traps CVT automatische transmissie, een zeer comfortable optie.
Welke uitvoering je ook kiest, je bent altijd zeker van 5 jaar volldige fabrieks garantie en de zekerheden van de Bennie Wilmink Klantenpas

De Eclipse Cross is leverbaar in verschillende uitvoeringen

- Pure vanaf 29.995
- Intense vanaf 32.690,-
- First Edition vanaf 34.690,-
- Instyle vanaf 39.950

Standaard voorzien van o.a.

  • Hill start assist
  • Forward Collision Mitigation
  • 7 SRS Airbags
  • Lane Departure Warning
  • Climate Controle
  • Touchpad bediening
  • Lederen stuurwiel met bediening
  • Cruise controle
  • Privacy Glass
  • Achteruitrij camera
Bekijk de Eclipse Cross
Van
€ 31.695,-
Nu voor
€ 30.695,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 479,- p/mnd
Private lease
Let op! Geld lenen kost geld.
Financier je Eclipse Cross vanaf € 298 p/m*

Zo financier je je Mitsubishi

Een nieuwe of gebruikte Mitsubishi op het oog, maar houd je liever je spaargeld achter de hand? Een lening kan je verder helpen.

Hoe werkt het?
Je hebt de keuze om het hele aankoopbedrag of slechts een gedeelte te financieren. Je kunt een aanbetaling doen met de inruil van je huidige auto of van je spaargeld. Het restbedrag kun je financieren. De looptijd en het rentepercentage worden vooraf vastgesteld. Daarom blijft het maandbedrag tijdens de gehele periode gelijk. Hoe langer de looptijd, hoe lager het maandbedrag. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

DE VOORDELEN OP EEN RIJ:

•Vast maandbedrag
•Aanbetaling (uit inruil) mogelijk
•Looptijden 12 tot 48 maanden
•Geen maximaal te financieren bedrag
•Extra of vervroegd aflossen mogelijk
•Slottermijn
•Voor nieuwe en gebruikte auto’s
•Kosteloze beëindiging van het contract bij overlijden
•Jij bent eigenaar van de auto

Benieuwd wat de autofinanciering voor jou kan betekenen? Wij helpen je graag verder.

Nu al vanaf
€ 298,- p/mnd
Meer informatie
Onze voorraad

Onze voorraad Mitsubishi Eclipse Cross

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Eclipse Cross staan?

Disclaimer

© 2019. Het totale klantvoordeel bestaat uit een inruilbonus en gratis accessoires t.w.v. € 250,- of € 500,- (afhankelijk van het model). De actie is geldig bij klantbestellingen tussen 13 mei en 2 juni 2019. De registratie van de bestelde Mitsubishi dient plaats te vinden op uiterlijk 29 juni 2019. De actie is niet geldig in combinatie met andere acties, niet geldig voor fleet en (Private) Lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. De getoonde prijzen, afbeeldingen of specificaties kunnen ten allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Kijk op mitsubishi-motors.nl voor de gehele actievoorwaarden.

De 3,9% Financiering is geldig op zowel nieuwe als gebruikte auto’s gekocht in het Mitsubishi Motors dealernetwerk (MMFS). Jaarlijks kostenpercentage van 3,9%. Looptijden beschikbaar van 12 tot 48 maanden voor nieuwe auto’s, voor gebruikte auto’s tot 36 maanden. Geen maximaal te financieren bedrag. Slottermijn mogelijk. De max. slottermijn hangt af van de looptijd van de financiering en berekend o.b.v. waarde van de auto (40% bij 36 maanden en 30% bij 48 maanden). Op de financiering zijn algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. Mitsubishi Motors Financial Services (MMFS) behoudt zich het recht voor de rente zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN normen www.vfn.nl/consumenten, toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Lening moet zijn terugbetaald voordat klant 82 jaar wordt. Vanaf 76 jaar min.10% aanbetalen. Auto mag maximaal 15 jaar oud zijn aan het einde van de financiering. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door MMFS. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Rentewijzigingen, typ- en drukfouten voorbehouden. MMFS is de handelsnaam voor financieringsactiviteiten voor Mitsubishi voertuigen aangeboden door RCI Financial Services B.V. en wordt gebruikt met toestemming van Mitsubishi Motors Corporation. RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781).

HomeMitsubishiActiesMitsubishi Eclipse Cross