Voorjaarsvoordeel tot ruim 4.000,- euro

Profiteer nu van onze acties

Outlander 2.4 PHEV S-Edition

Outlander 2.4 PHEV Instyle

DESIGN
Het krachtige Dynamic Shield-design verraadt in één oogopslag de voortreffelijke rijeigenschappen van de nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV. Met vernieuwde LED-koplampen, grille en voorbumper, rijkelijk voorzien van chromen stijlelementen. De fraaie lijnen lopen door over de flanken, met lichtmetalen velgen en zilverkleurig roofrails. De nieuwe achterbumper, achterlichtunits en chroomaccenten maken hem compleet.

Mitsubishi Outlander PHEV Design
outlander phev comfort
COMFORT
De Mitsubishi Outlander PHEV heeft genoeg comfort en ruimte voor elke situatie. U staat versteld van hoeveel SUV u terugkrijgt met de Mitsubishi Outlander PHEV.

VEILIGHEID
De veiligheidsvoorzieningen van de nieuwe Outlander PHEV zijn van hoog niveau. De beproefde RISE-carrosserie, met kooiconstructie voor de inzittenden en kreukelzones die botsenergie optimaal absorberen en wegleiden, bezorgen hem de maximale 5 sterren bij de Euro NCAP-crashtest.

PRESTATIES
De Mitsubishi Outlander PHEV dankt zijn populariteit aan zijn innovatieve hybride techniek, zuinigheid en lage CO₂-uitstoot. Daarnaast is het bovendien een zeer krachtige, veelzijdige crossover met bijbehorende prestaties.

Standaard voorzien van o.a.

  • Dark Chrome 18" licht metalen velgen
  • High preformance Bilstein schokbrekers
  • Zwarte roofrails
  • Dark Chrome grill
  • 1500W - 230Volt aansluiting
  • Metallic lak ( pearl lak meerprijs € 100,- incl BTW)
  • Skide plate voor en achter in carrosseriekleur

Outlander 2.4 PHEV S-Edition

Van
€ 51.990,-
Nu voor
€ 49.990,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 579,- p/mnd

Disclaimer

© 2019. Het totale klantvoordeel bestaat uit een inruilbonus en gratis accessoires t.w.v. € 250,- of € 500,- (afhankelijk van het model). De actie is geldig bij klantbestellingen tussen 13 mei en 2 juni 2019. De registratie van de bestelde Mitsubishi dient plaats te vinden op uiterlijk 29 juni 2019. De actie is niet geldig in combinatie met andere acties, niet geldig voor fleet en (Private) Lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. De getoonde prijzen, afbeeldingen of specificaties kunnen ten allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Kijk op mitsubishi-motors.nl voor de gehele actievoorwaarden.

HomeMitsubishiActiesOutlander PHEV S-Edition