@HOME proefrit, maak er gebruik van!

Sale Demo Mitsubishi

Altijd de beste deals, ook bij Company Cars!

Profiteer van de tijdelijk hoge korting op de collectie demonstratie- en company cars. Of u nu kiest voor een compacte Mitsubishi Space Star of een ruime plug-in hybride in de vorm van een Suzuki Across.

En rijden kan in de meeste gevallen al binnen en dag! Staat uw droom auto er niet tussen? Bekijk dan de occasionpagina, daar is de keuze reuze!

Standaard voorzien van o.a.

  • Fabrieksgarantie
  • 24/7 pechhulp
  • Binnen 1 dag rijklaar*
  • Aantrekkelijke verzekering
  • Aantrekkelijke financieringsmogelijkheden
  • Auto in showroom staat geleverd

Een greep uit onze voorraad:

Onze voorraad

Onze voorraad Mitsubishi Space Star

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Space Star staan?

Disclaimer

Genoemde prijs is inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar mits actie andere looptijd of kilometrage aangeeft. Private Lease bij MITSUBISHI MOTORS wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door MITSUBISHI MOTORS Financial Services (MMFS), handelsnaam van RCI Financial Services B.V. en wordt gebruikt met toestemming van MITSUBISHI MOTORS CORPORTATION. Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk.
Prijswijzigingen, type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeMitsubishiActiesSale Demo Mitsubishi