Mitsubishi Eclipse Cross. Een succesnummer! 1 mei 2019

De Mitsubishi Eclipse Cross is niet alleen bij Bennie Wilmink een succesnummer.

 


Wereldwijd slaat het model erg goed aan.
Ruim 33000 Europeanen hebben hun keuze laten vallen op deze coupe-SUV.

De Eclipse Cross, waarmee Mitsubishi Motors voor het eerst het coupé-SUV-segment betrad, valt in de smaak met zijn vormgeving. Klantonderzoek leert dat het design het belangrijkste aankoopargument is. Ook de veelzijdigheid en de mogelijkheid om een aanhanger te kunnen trekken van ruim 1.600kg gecombineerd met een kogeldruk van 80 kilo gaf voor velen de doorslag om voor de Eclipse Cross te kiezen.

“De Eclipse Cross is in meerdere opzichten onderscheidend in het compacte SUV-segment”, zegt Yuichiro Hayashi, Chief Product Specialist. “De coupé-achtige vormgeving wordt gecombineerd met de kenmerkende SUV-functionaliteiten en rijeigenschappen van Mitsubishi Motors, wat resulteert in een stijlvolle, robuuste auto met een prettig rijgedrag. Het mondiale succes is het bewijs dat het voertuigconcept aanslaat bij klanten over de hele wereld.”

Behalve het verkoopsucces werd de Eclipse Cross ook uitgeroepen tot ‘Car of the Year 2019’ door de Automotive Researchers’ & Journalists’ Conference in Japan (RJC).

De prestigieuze RJC-prijs wordt toegekend door de Japanse vereniging van professionele onderzoekers en journalisten uit de automobielindustrie. De winnaar wordt gekozen uit alle Japanse modellen die tussen november en oktober nieuw op de binnenlandse markt geïntroduceerd zijn. De jury is onder de indruk van het scherpe design, de goede prestaties op ruige wegen en de uitgebalanceerde dynamiek van de Eclipse Cross.

De Mitsubishi Eclipse Cross heeft een krachtige 1.5 DI-T benzinemotor met een vermogen en koppel van 120 kW (163 pk) en 250 Nm. Daarmee staat de SUV niet alleen garant voor aansprekende prestaties, maar is hij ook geschikt voor aanhangers van maar liefst 1.600 kilogram. Ideaal om een caravan te trekken, vooral in combinatie met vierwielaandrijving.

Gelukkig is de keuze in uitvoeringen reuze. Bij Bennie Wilmink staan alle varianten op voorraad. Daarnaast profiteert u tot 30 juni 2019 van voordeel wat op kan lopen tot € 4.000,00.

De Eclipse Cross uitvoeringen:

  • 1.5 ClearTec Pure rijklaar vanaf € 29.990 tijdelijk met actievoordeel vanaf € 28.990
  • 1.5 ClearTec Intense rijklaar vanaf € 32.690 tijdelijk met actievoordeel vanaf € 28.690
  • 1.5 ClearTec  First Edition rijklaar vanaf € 34.690 tijdelijk met actievoordeel vanaf € 30.690
  • 1.5 ClearTec Instyle CVT automaat rijklaar vanaf € 39.990 tijdelijk met actievoordeel vanaf € 35.990

    Bekijk de actie pagina voor meer informatie.

Proefrit

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
HomeMitsubishiNieuwsMitsubishi Eclipse Cross. Een succesnummer!