80 Suzuki’s afgeleverd aan thuiszorg Verian 14 februari 2019

 

Bennie Wilmink levert 80 Suzuki Celerio’s aan thuiszorg organisatie Verian uit Apeldoorn.

In samenwerking met Wiggers Mastercars uit Enschede heeft Ramon Leuverink in twee dagen tijd 80 compacte Suzuki’s afgeleverd.
Waarom gekozen is voor de Celerio is een eenvoudige vraag. Compact van buiten en ruim van binnen maar bovenal zeer betrouwbaar. Ook prijstechnisch voldoet de Suzuki aan alle eisen mede door de lage kilometerkostprijs.

Verian is onderdeel van Thuisgenoten uit Almelo. Thuisgenoten medewerkers rijden al een paar jaar met volle tevredenheid in een Suzuki Celerio van Bennie Wilmink.

Het aflevering klaarmaken van de auto’s had natuurlijk organisatorisch nog al wat voeten in de aarde. Waar parkeer je even 80 auto’s. Gelukkig biedt de oude locatie in Azelo de uitkomst. 10 vrachtwagens vol met Suzuk’s werden vervolgens gelost. Tijdelijk  was Azelo weer volop in bedrijf. Alle auto’s werden aflevering klaargemaakt en voorzien van reclame. Een hele klus.

13 en 14 februari zijn alle auto’s opgehaald vanuit Azelo en naar de thuisbasis van Verian gebracht.
Ramon Leuverink heeft in Apeldoorn samen met Marcel Wiggers en Jeroen Pijnappel van Suzuki Pijnappel in Apeldoorn de Celerio’s overhandigd aan de medewerk(ster)s van Verian.

Wij wensen Verian, veel rijplezier met uw nieuwe Suzuki!

 

HomeNieuws80 Suzuki’s afgeleverd aan thuiszorg Verian