Openingstijden 24 maart 2020

Onze showrooms en werkplaatsen blijven voor u open.
Ook zijn wij online en telefonisch goed bereikbaar!

In deze onzekere tijden begrijpen wij volledig dat u misschien aarzelt om onze showrooms te bezoeken en/of naar onze werkplaats te komen. Alle nodige voorzorgsmaatregelen hebben wij genomen om uw gezondheid te beschermen. Uiteraard hebben we in onze vestigingen strenge richtlijnen ten aanzien van hygiëne.

Mocht u liever niet de deur uitgaan, neem dan contact met ons op en dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Aflevering van uw nieuwe auto zal gewoon plaatsvinden. Echter een uitleg zal in beknopte vorm plaatsvinden. Wij houden hierbij een gepaste afstand. Een uitgebreide systeemuitleg, veelal een-op-een in de auto, komt tot nader order te vervallen. Hiervoor plannen wij graag later een afspraak met u in, met als voordeel dat u mogelijk ook direct uw vragen uit praktijksituaties beantwoord krijgt.

Alle betalingen verzoeken wij te laten uitvoeren middels een pin-transactie.

Openingstijden:

Werkplaats
Maandag t/m vrijdag  8:00 – 17:00

Showroom
Maandag t/m vrijdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 16:00

Telefonisch bereikbaar:

Almelo 0546 -850001
Enschede 053 – 4304630
Hengelo 074 – 2663363

 

Goed om te weten!
Tijden van crisis vragen om een andere werkwijze, dit doen wij onder andere door:

  • Tijdens het verblijf in de showroom/wachtruimte verzoeken wij klanten om de gepaste afstand (1.5mtr) te houden. Daarom zullen wij het aantal wachtende klanten tot een minimum te beperken. Ook vragen wij klanten zich te verspreiden.
  • Voor en na werkzaamheden aan een auto worden oa stuurwiel en versnellingspook gereinigd. Uiteraard volgens onze medewerkers de richtlijnen mbt hygiene op zoals opgesteld door het RIVM.
  • Testrit samen met de klant, of het instellen van een telefoon etc. samen met de klant in de auto zullen wij niet meer doen.
  • Sleutels zullen niet meer aannemen aan de balie, wij verzoeken klanten deze op de balie te leggen. De afstand tussen klant en medewerker zal mininaal 1.5mtr bedragen. Contante betalingen worden zoveel mogelijk gemeden.
    Wij verzoeken u factuurbedragen te pinnen.
  • Maakt u gebruik van een vervangende auto dan zal, voordat u plaats neemt het stuurwiel en versnellingspook worden gereinigd.
  • De afleveringen van nieuwe of gebruikte auto’s gaat natuurlijk gewoon door.
    De bijbehorende uitleg zullen wij minimaal doen en alleen buiten de auto.

Belangrijk voor ons allen is de gezondheid van u en ons team dus respecteer onze maatregelen.

 

 

 

HomeNieuwsOpeningstijden