Vakantiecheck 7 juli 2019

Wat doen we allemaal bij de Vakantiecheck?

Voor veel mensen zit de vakantie er op. Misschien dat u nog gaat onthaasten aan de Franse kust of heerlijk in het zonnetje voor je tent aan een Italiaans bergmeer, heerlijk vooruitzicht. Maar vergeet niet als u met de auto gaat deze nog even te laten checken. Dan gaat u veilig op weg.

Bij de Zomercheck wordt je auto nagekeken door gespecialiseerde monteurs van Bennie Wilmink.
Tijdens de Zomercheck worden met name onderdelen gecontroleerd die belangrijk zijn bij het reizen naar warme of bergachtige landen of het trekken van een caravan of aanhanger. Bijvoorbeeld de remmen, koelvloeistof, het oliepeil, de werking van je airco, de wielophanging en de conditie van je banden. Veel pechgevallen zijn te voorkomen door onderdelen te vervangen die versleten zijn of bijna defect. Met de Bennie Wilmink Zomercheck ontvang je een passend advies over de conditie van je auto.

Passend advies

Nadat we alle checks hebben gedaan, geven we advies of iets gerepareerd moet worden. Hierbij maken we de kosten van een reparatie inzichtelijk en pas na akkoord voeren we de werkzaamheden uit. Hierbij geldt; offerte = prijs. Je bent dus nooit meer kwijt dan vooraf afgesproken.

Combineer de Zomercheck met een onderhoudsbeurt. Je ontvangt dan ook de Bennie Wilmink Klantenpas wat borg staat voor 24/7 pech hulp in heel Europa!

Wat kost een Vakantiecheck?

Bennie Wilmink Klantenpas houders betalen niets voor de Zomercheck. Je ontvangt een klantenpas na afloop van een basis-/jaarlijkse onderhoudsbeurt. Heb je geen klantenpas dan checken wij je auto voor slecht € 19.95

 

Maak vandaag nog een werkplaats afspraak!

HomeNieuwsVakantiecheck