Opendagen Bennie Wilmink Hengelo

GRANDIOZE 3-DAAGSE OPENINGSHOW

Bennie Wilmink in Hengelo!


Na een periode van verbouwen, schilderen en inrichten zit de verhuizing van Autobedrijf Wilmink Azelo naar Hengelo er helemaal op.  De nieuwe royale werkplaats is voorzien van de modernste apparatuur. De showroom met onder meer een luxe wachtruimte is ingericht volgens de laatste huisstijl van Mitsubishi. Bennie Wilmink is met deze nieuwe vestiging klaar voor de toekomst.

Wij willen u graag uitnodigen voor een feestelijke opening. Een opening, zeg maar open huis, waar wij u laten kennis maken met ons nieuwe bedrijf.

Drie gezellige dagen met festiviteiten en een loterij met leuke prijzen. Breng deze uitnodiging mee en wie weet heeft u wat gewonnen. Natuurlijk zal de koffie met Twentse krentenwegge niet ontbreken.Tijdens de open dagen is er natuurlijk genoeg te zien.

Mitsubishi heeft net de Outlander PHEV vernieuwd. Deze staat natuurlijk te glimmen in de showroom. Ook de nieuwe types van de Eclipse Cross zijn aanwezig in de vorm van de zeer complete Intense + en de Pure+ uitvoering, al dan niet in automaat.

Ervaar zelf hoe het rijden met een hybride auto. Maak eens een proefrit met een Outlander PHEV, zeker weten dat u ook enthousiast wordt.
U heeft altijd al eens willen ervaren hoe het is om met een automaat of beter nog met een 8-traps CVT te rijden, dan moet u zeker deze dagen een bezoek brengen. De Eclipse Cross zal met meerdere uitvoeringen klaar staan voor een uitgebreide proefrit.

Geen openingsshow zonder aantrekkelijke actie’s

  • Extra inruil bij aanschaf van een Mitsubishi Space Star van € 1.250,-
  • Extra inruil bij aanschaf van een Mitsubishi Eclipse Cross of ASX tot € 1.500,-
  • Bij aanschaf Mitsubishi Outlander PHEV keuze uit UNIEK ELECTRIC&MORE DEALS informeer naar de voorwaardes
  • Private lease aanbieding, zo rijdt u al een Space Star vanaf € 199,- p/m
  • 15% korting op accessoires
  • Glascoat twv €395,- voor slecht € 175,- Uw auto blijvend in showroom staat!
  • Rad van Fortuin: na aanschaf van een auto bepaald u zelf wat u contant terug krijgt

 


 

Openingsloterij

Breng uw persoonlijke uitnodigingskaart mee en lever deze in. U maakt kans op leuke prijzen. te denken aan een gratis onderhoudsbeurt, een experience weekend hybride rijden in de Mitsubishi Outlander 2.4 PHEV. Een jaar lang gratis auto wassen. Of maak kans op een schoonmaak beurt voor uw auto, u krijgt hem in showroom staat weer terug. Verder maakt u kans op leuke kleine prijzen. Heeft u geen uitnodigingskaart ontvangen, laat dan uw naam en adres achter bij de receptie. ( over de uitslag van de loterij kan niet gecommuniceerd worden, prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld, informeer naar de voorwaarden)

Waar en wanneer?

Vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 september bent u van harte welkom aan de Höltersweg 49 in Hengelo.
Zeer eenvoudig te vinden aan de weg van Borne naar Hengelo. U passeert Ikea en Hotel van de Valk en rijdt door tot aan de rotonde. Op de rotonde slaat u rechtsaf, u vindt ons aan de linkerkant.

  

HomeOpendagen Bennie Wilmink Hengelo