Nu extra voordeel op alle demonstratie auto's

Sale Demo Suzuki

Altijd de beste deals, ook bij Company Cars!

Profiteer van de tijdelijk hoge korting op de collectie demonstratie- en company cars. Of u nu kiest voor een compacte Mitsubishi Space Star of een ruime plug-in hybride in de vorm van een Suzuki Across.

En rijden kan in de meeste gevallen al binnen en dag! Staat uw droom auto er niet tussen? Bekijk dan de occasionpagina, daar is de keuze reuze!

Standaard voorzien van o.a.

  • Fabrieksgarantie
  • 24/7 pechhulp
  • Binnen 1 dag rijklaar*
  • Aantrekkelijke verzekering
  • Aantrekkelijke financieringsmogelijkheden
  • Auto in showroom staat geleverd

Een greep uit onze voorraad:

Onze voorraad

Onze voorraad Suzuki Ignis

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Ignis staan?

Disclaimer

© 2020 – Alle rechten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. *Inclusief inruilpremie. De genoemde acties zijn alleen geldig bij Autobedrijf Wilmink en niet geldig i.c.m. andere acties. Genoemde prijs is inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Citroën Private Lease via Autobedrijf Wilmink wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door en overeengekomen met PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial Services Nederland B.V. (AFM nr. 12007744). Zie www.citroen.nl/privatelease voor alle voorwaarden. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoeringen. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeSuzukiActiesSale Demo Suzuki