Inkoop service Wij kopen graag uw auto!

Dat een autobedrijf een auto inruilt bij verkoop van een nieuwe auto is algemeen bekend. Maar wat nou als u geen auto meer mag rijden of de voorkeur heeft voor het openbaar vervoer. Wanneer u overstapt naar private lease is inruil niet mogelijk.

Het verkopen van een auto kan een heel gedoe zijn. Er zijn genoeg bedrijven die als bemiddelaar willen optreden tussen een autobedrijf en u als particulier. Ze beloven gouden bergen en niets geen kleine lettertjes, totdat u uw auto komt inleveren. Dan blijkt de door u ingeschatte schade toch wat groter of is het bouwjaar net wat anders als door u opgegeven op het aanmeldformulier. Daarnaast berekend een tussenpersoon een handelingsfee wat aardig kan oplopen en u minder krijgt uitbetaald op de eind afrekening.

Wilt u uw auto verkopen biedt hem dan eenvoudig bij ons aan. Vul onderstaand formulier zo uitvoerig mogelijk in en één van onze specialisten neem contact met u op en voorziet u graag van een goed voorstel.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 512 MB.
      Graag ontvangen wij meerdere, duidelijke foto's van uw auto, eventuele schade(s) en/of gebruikerssporen zodat wij een zo goed mogelijke taxatie kunnen uitvoeren.

    HomeSuzukiInkoop service