Bennie Wilmink neemt Suzuki Almelo over 4 mei 2022

 

Bennie Wilmink heeft collega dealer Suzuki Almelo overgenomen.

 

Door de overname is Bennie Wilmink voor de vestiging Almelo per 1 mei officieel dealer voor Suzuki.

“ Wij zijn blij met de overname en blij met de komst van het team van Suzuki Almelo” aldus de directie van Bennie Wilmink.

Het voltallige team van Suzuki Almelo verhuist van de Twentepoort mee naar de Twentelaan.

Voor klanten veranderd er niet veel, alleen de locatie is anders. Gerald Snijders blijft verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten en Hargon Snijders is ook bij Wilmink het gezicht achter de balie. Monteur Akim Tokat komt het team ondersteunen en brengt zijn jaren lange ervaring mee.

De nieuwe samenwerking is goed voor de toekomst waarin grote dealer holdings de markt steeds meer domineren. Autobedrijf Wilmink is inmiddels 50 jaar een echt familiebedrijf en dat is in autoland steeds meer uniek.

Alle service activiteiten van Suzuki Almelo vindt u vanaf nu ook bij Bennie Wilmink. Ook voor onderhoud van andere merken dan een Suzuki bent u aan de Twentelaan van harte welkom.

Klanten van Suzuki Almelo hebben een uitnodiging ontvangen om zich aan te melden voor de mijn benniewimink omgeving. Velen hebben zich inmiddels aangemeld. Dit is een ideale omgeving voor de klant. Men ontvangt van Wilmink op diverse momenten een email herinnering voor bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt. Of bericht dat er een nieuw model in de showroom staat. Het afmelden voor berichten kan natuurlijk ook heel eenvoudig middels een mail of zelf op de eigen klanten omgeving.

Heeft u vragen over de overname neem dan gerust contact met ons op.

Welkom Suzuki Almelo!

 

 

 

 

 

HomeSuzukiNieuwsBennie Wilmink neemt Suzuki Almelo over