De nieuwe Ignis staat binnenkort in de showroom. 17 april 2020

Suzuki heeft de gefacelifte Ignis gepresenteerd.

 

De compacte Suzuki gaat er op zowel optisch als technisch vlak op vooruit.

De Ignis is inmiddels enkele jaren op de markt en Suzuki hoopt zijn vrolijke kleintje met een paar kleine optische wijzigingen actueel te houden. De Ignis krijgt een nieuwe grille met vier losse elementen en daarmee is het gedaan met het huidige exemplaar met slechts een enkele horizontale lamel. De Ignis krijgt verder een aangepaste voorbumper en een achterbumper waarin skidplates zijn verwerkt.

Het kleurenpalet is uitgebreid met de kleuren Caravan Ivory Pearl Metallic, Rush Yellow Metallic en Tough Khaki Pearl Metallic. De wijzigingen in het interieur zijn vrij summier. Wel is het instrumentarium herzien en krijgt het een nieuwe achtergrondkleur.

De Ignis is altijd uitgevoerd met een 1.2, een benzinemotor die, als je de handgeschakelde versie kiest, is uitgerust met mild-hybrid-techniek. Goed nieuws: de vernieuwde 1.2 is net even wat efficiënter dan het uitgaande exemplaar. Daarbij is de capaciteit van de bij de mild-hybrid versies horende lithium-ionaccu vergroot van 3 naar 10 Ah. Ook is er een versie met een CVT-transmissie.

De standaarduitrusting van de Ignis wordt uitgebreid met led-verlichting rondom, airco, elektrische ramen voor, Bluetooth, DAB-radio en een start-/stopsysteem.

De prijslijst start met de Ignis 1.2 Smart hybrid in de Comfort uitvoering. Rijklaar vanaf € 16.750. De nieuwe Suzuki Ignis staat begin mei in de showroom van Bennie Wilmink.

Bekijk de Suzuki Ignis    Private Shopping afspraak maken

 

HomeSuzukiNieuwsDe nieuwe Ignis staat binnenkort in de showroom.