Laat uw airco systeem controleren!

 

Frisse lucht moet wel frisse lucht blijven.

Als u airconditioning heeft in uw auto wilt u eigenlijk nooit meer zonder: altijd een aangename temperatuur en lekker frisse lucht.

Dat is gezond en comfortabel. En het rijdt gewoon lekkerder. Om het fris en gezond te houden is een jaarlijkse controle belangrijk!

Een Airco-check is er al vanaf € 19,95, Bent u in het bezit van een Bennie Wilmink Klantenpas dan voeren wij de check gratis voor u uit. Hierbij krijgt uw airco een grondige inspectie! Zodat u niet voor onnodige verrassingen komt te staan.
Gaat u voor de Airco Fresh-Up? Naast de uitvoerige check reiniging wij de omgeving van het interieurfilter en worden de luchtkanalen ontsmet op bacteriën. Ook het verdamperblok wordt uitvoerig gereinigd. De kosten van de Fresh-Up zijn slechts € 39,95 voor Bennie Wilmink klantenpas houders. Heeft u nog geen pas? Vraag naar de voorwaarden aan de balie.

Gaat u voor de meest uitgebreide controle van uw aircosysteem. Dan krijgt deze een volledige service beurt. Het systeem wordt eerst volledig gevacumeerd en opnieuw afgevuld met koudemiddel. Voor een volledige Airco Service betaald € 99.95*
*Exclusief aanvullen met koudemiddel en interieurfilter.

 

Lees meer>
HomeSuzukiWerkplaatsactiesAirco service