Airco Service

Frisse lucht moet wel frisse lucht blijven.

Als u airconditioning heeft in uw auto wilt u eigenlijk nooit meer zonder: altijd een aangename temperatuur en lekker frisse lucht.

Dat is gezond en comfortabel. En het rijdt gewoon lekkerder. Om het fris en gezond te houden is een jaarlijkse controle belangrijk!

Een Airco-check is er al vanaf € 19,95, Bent u in het bezit van een Bennie Wilmink Klantenpas dan voeren wij de check gratis voor u uit. Hierbij krijgt uw airco een grondige inspectie! Zodat u niet voor onnodige verrassingen komt te staan.
Gaat u voor de Airco Fresh-Up? Naast de uitvoerige check reiniging wij de omgeving van het interieurfilter en worden de luchtkanalen ontsmet op bacteriën. Ook het verdamperblok wordt uitvoerig gereinigd. De kosten van de Fresh-Up zijn slechts € 39,95 voor Bennie Wilmink klantenpas houders. Heeft u nog geen pas? Vraag naar de voorwaarden aan de balie.


Gaat u voor de meest uitgebreide controle van uw aircosysteem. Dan krijgt deze een volledige service beurt. Het systeem wordt eerst volledig gevacumeerd en opnieuw afgevuld met koudemiddel. Voor een volledige Airco Service betaald € 99.95*
*Exclusief aanvullen met koudemiddel en interieurfilter.

Schone lucht en gezond klimaat.

Pollen, stof en het weer beïnvloeden allemaal het functioneren van uw airco. Al na een paar maanden kunnen micro-organismen ontstaan in het aircosysteem. Die creëren dan al snel een minder frisse en soms zelfs ongezonde omgeving. Een jaarlijkse controle is dan ook echt geen overbodige luxe. Een grondige reiniging zorgt voor een gezonde omgeving en geeft een prettiger rijcomfort.

Waarom Airco Service?

De airconditioning in uw auto bewijst zowel in de zomer als in de winter haar dienst. In de zomer zorgt ze voor een prettig klimaat in uw auto, in de winter zorgt de airco ervoor dat het vocht dat in de lucht zit beter uit uw auto wordt afgevoerd. Voor een goede werking en het behoud van het aircosysteem is het belangrijk uw airconditioning het hele jaar door regelmatig te gebruiken en deze eens in de twee jaar te laten controleren. Door (onregelmatig) gebruik, vervuiling en condens kan de koelcapaciteit afnemen en kan er schimmelvorming ontstaan. Met de aircocheck controleren wij het complete aircosysteem.

U kiest:

Airco check

Grondige inspectie van het airco systeem

GRATIS*

*voor klantpashouders. Normale prijs 19,95

Maak een werkplaats afspraak>

Airco Fresh-Up

Airco check + reinigen verdamper

&

interieurfilter omgeving

39,95*

*voor klantpashouders. Normale prijs 49,95

Maak een werkplaats afspraak>

Airco service

Volledige service en vacumeren

&

opnieuw afvullen systeem

99,95*

*Let op prijs is afhankelijk van het type vulling
R134A € 99,95 R123YF €149.95

Maak een werkplaats afspraak>

Het interieurfilter kan uw leven veranderen

Het interieurfilter kan uw leven veranderen

1. Luchtverontreiniging in de auto

Als automobilist bevindt u zich in een afgesloten ruimte midden in het verkeer en is als zodanig het eerste slachtoffer van de luchtvervuiling door het verkeer (met name bij filerijden).

Zonder interieurfilter kan de concentratie van schadelijke stoffen in de interieurlucht tot wel zes keer hoger zijn dan in de lucht die een voetganger op het trottoir inademt.

2. Onze oplossingen voor de verontreinigde interieurlucht

Om de luchtkwaliteit in de auto op een aanvaardbaar niveau te houden moet het interieurfilter conform het onderhoudsschema van de auto worden vervangen. Elk aircosysteem heeft zijn eigen interieurfilter: 

HANDBEDIENDE AIRCONDITIONING

  • Deeltjesinterieurfilter, voorheen ‘pollenfilter‘ genoemd

AUTOMATISCHE AIRCONDITIONING

  • Koolstofinterieurfilter, voorheen ’actieve-koolstoffilter’ genoemd.
  • Anti-allergeen interieurfilter, voorheen ’premium actieve-koolstoffilter’ genoemd

3. Anti-allergeen filter

30% van de mensen lijdt aan een pollenallergie. Deze allergie wordt door twee factoren verergerd:

  • De opwarming van het klimaat, waardoor in meer gebieden en over langere periodes (tegenwoordig van maart tot en met oktober) pollen worden geproduceerd.
  • De toename van CO2 in de lucht, die de productie van pollen stimuleert.

Onze anti-allergene interieurfilters houden het volgende tegen:

  • Alle bacteriën en allergenen.
  • Minimaal 94% van de fijnstofdeeltjes kleiner dan 1 micrometer. Een koolstofinterieurfilter houdt slechts 75% van deze fijnstofdeeltjes tegen.

Maak een werkplaats afspraak >

HomeAirco Service