In Twente
Altijd dichtbij

Disclaimer

DISCLAIMER
Wij hebben alle moeite genomen om de informatie over de auto’s zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Er kunnen geen rechten ontleend worden over de informatie in onze advertenties.

PRIJZEN
Vraag naar de voorwaarden. Afbeeldingen kunnen afwijken van de standaard specificaties. Deze aanbiedingen zijn uitsluitend bij Mitsubishi dealer Bennie Wilmink verkrijgbaar. Aan de omschreven produkten en genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief afleverkosten, leges, verwijderingsbijdrage en metallic lak.

WIJZIGINGEN
Hoewel bij het maken van deze website de alle zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer juist is.

AUTEURSRECHTEN
Bennie Wilmink is ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze site. De inhoud van deze website mag worden gedownload, opgeslagen, afgedrukt en gedistribueerd, maar uitsluitend voor informatieve, niet-commerciële doeleinden. Bennie Wilmink behoudt zich het recht voor de toestemming tot het genoemde gebruik van de informatie te allen tijde in te trekken, waarbij de gebruiker van de betreffende informatie er automatisch in toestemt het gebruik, zoals hierboven beschreven, onmiddellijk te staken nadat Bennie Wilmink dit, schriftelijk dan wel via haar website, bekend heeft gemaakt.
De gebruiker van de genoemde informatie stemt ermee in, dat bij het gebruik van de informatie, zoals hierboven beschreven, hij of zij ervoor zorg zal dragen dat iedere copyright vermelding, of andere vermelde titels op eigendom, steeds deel zullen (blijven) uitmaken van de vormen waarin de informatie zal worden gebruikt dan wel verspreid en dat deze vermeldingen niet zullen worden verwijderd. Het niet nakomen van deze regels impliceert automatisch schending van het copyright. In geval van twijfel t.a.v. het gebruik, dient u altijd contact op te nemen met Bennie Wilmink. Het eigendomsrecht c.q. copyright van deze website van en van alle inhoud daarvan, berust bij Bennie Wilmink tenzij anders vermeld in de informatie zelf.

HomeDisclaimer