Nu 6 jaar garantie op elke Suzuki!

Ervaar zelf de nieuwe
Suzuki Across Plug-in Hybrid

Suzuki Across

Suzuki Across PHEV

Enorm krachtig en toch opvallend schoon, dat kenmerkt de nieuwe Suzuki Across. De basis van het Plug-in Hybrid-systeem is een sterke voorste elektromotor die een fors koppel levert bij lage snelheden, gecombineerd met een krachtige 2,5 liter viercilinder benzinemotor die bij hogere snelheden zorgt voor een soepele acceleratie. Met een maximaal systeemvermogen van 225kW (306 pk) is de Across in staat om in 6,0 seconden naar 100 km/h te sprinten.
De Suzuki Across beschikt over een 18,1 kWh lithium ion-accupakket, waarmee de auto 75 kilometer achter elkaar volledig elektrisch kan afleggen.

Uitgebreide standaarduitrusting
Als nieuw topmodel van het Suzuki-modellengamma, is de Suzuki Across uiteraard zeer compleet uitgerust. Zo beschikt de auto standaard onder meer over LED-verlichting, geregelde airconditioning, 19 inch lichtmetalen velgen en een 9 inch touchscreen met navigatie, Apple CarPlay en Android Auto. Ook het Suzuki Safety System Pro is standaard, met onder meer Dynamic Radar Cruise Control (DRCC), Road Sign Assist (RSA), Lane Tracing Assist (LTA), Blind Spot Monitor (BSM), Pre-Collision System (PCS) en Rear Crossing Traffic Alert (RCTA).

Standaard voorzien van o.a.

  • E-Four vierwielaandrijving
  • 2.5 liter viercilinder Plug-in hybride met een systeemvermogen van 306pk
  • LED verlichting
  • 19 inch lichtmetalen velgen
  • 9 inch touchscreen met navigatiesysteem
  • Suzuki Safety System Pro
  • 3x USB poorten, 3x 12v aansluiting, 1x 220v oplaadpunt
Suzuki Across PHEV
Nu voor
€ 55.900,-
inruilvoorstel aanvragen
Liever private lease?
€ 899,- p/mnd
Bekijk modelbrochure
Onze voorraad

Onze voorraad Suzuki Across

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Across staan?

HomeSuzukiActiesSuzuki Across