Ruim 50 jaar
Een begrip in de regio!

Over ons

Wat in 1972 begon met een kleine werkplaats achter het ouderlijk huis is inmiddels uitgegroeid tot een van de oudste familie autobedrijven in Twente.
Vanaf 1977 wordt Drent Wilmink officieel Mitsubishi dealer, een van de eerste van Nederland. Een merk met toekomst want in 1985 wordt in Hengelo een tweede vestiging geopend. Tien jaar later verhuist deze vestiging naar een groot nieuw pand aan de Westerval in Enschede.

Groei zat er nog steeds goed in met een merk als Mitsubishi maar Drent Wilmink besloot in Almelo het merk Citroen te gaan voeren.  Een enorme stap voor het relatief kleine bedrijf. Een paar jaar later is in de showroom ook ruimte gemaakt voor de modellen van Mitsubishi. Een combinatie die goed werkt. Ook in Enschede werkt deze formule. Sinds 2006 is het filiaal in Enschede officieel Suzuki dealer en staan de modellen ook hier gezamenlijk in de showroom.

Azelo is inmiddels verruild voor een moderne en ruime locatie in Hengelo. Waardoor de slogan “In Twente altijd dichtbij” nog meer van toepassing is.

Drent Wilmink heeft inmiddels het stokje overgedragen aan zijn zoon Thijs. Welke inmiddels de dagelijks leiding heeft overgenomen. Maar van stoppen wil Drent Wilmink nog niets weten, dagelijks is hij dan ook nog altijd wel op een van de vestigingen te vinden.

Welkom bij Drent Wilmink!

HomeOver ons